Přenosná pec pro přípravu skutečné pizzy při vysoké teplotě.
Díky patentovanému deflektoru Alfa postupně vychází teplo z kouřovodu a zajišťuje vynikající výkon.
Poriďte si domů tuto domácí pec na pizzu a sestavení Vám zabere pět minut stačí přišroubovat vyrovnávací nožky, vložit kouřovod a komínový nástavec a párty může začít!
PyrometrAlfa Forni usnadňuje přesné měření teploty podle typu vaření.
Dvířka jsouvybavena průzorem pro nepřetržité sledování vaření jídla, i když jsou zavřená.
Varná komora je celá vyrobena z vyztužené nerezové oceli.
Dvojitá vrstva izolace z keramických vláken používaná v komerčních troubách obsahuje teplo a zabraňuje přehřívání vnějšího rámu.
K pečení v troubě NANO vám postačímalá polenao tloušťce maximálně 5 cm.
S 2 kg palivového dřeva můžete vařit opravdu celý večer
Vždy používejte koš na dřevo, aby nedošlo k přetížení trouby poleny a aby se lépe manipulovalo s jídlem na podlaze.
Čtyři podlahové šamotové cihly jsou téměř 3 cm silné, aby postupně absorbovaly a uvolňovaly teplo a zaručovaly dokonalé pečení.
Technické parametry
Palivo: Dřevo
Doba nahřátí: 15 min
Pečení pizzy/ pečení chleba: 1 ks/1-2 Kg
Rozměry: 73 x 105 x 55 cm (Š x V x H)
Rozměr pečící plochy: 60 x 40 cm (Š x H)
Barva: Měděná
Rozměry včetně podstavy: 73 x 192 x 55 cm ( Š x V x H )
Hmotnost: 50 Kg
Podstava není součástí balení
Rozpálení trouby
Umístěte koš na dřevo do středu varné komory a položte několik malých polen, abyste zapálili oheň.
Na zahřátí stačí tři nebo čtyři malá polena.
Udržování plamene
Asi po deseti minutách přesuňte koš na levou stranu trouby a na deset minut zavřete dvířka.
Pro udržení konstantní teploty přidávejte každých 15 minut malá polena o tloušťce maximálně 5 cm
.
Uhašení
Chcete-li oheň uhasit, zavřete dvířka a počkejte, až se vytvoří popel.
Po vychladnutí pece odstraňte popel.
Nikdy nedávejte žhavé uhlíky nebo popel na zem, terasu nebo do blízkosti rostlin a stromů.