1 272 bodů do věrnostního systému Doprava zdarma

Domácí pec měděná na dřevo s dobou nahřátí 15 minut. Upečte si domácí pizzu nebo domácí chlebíček s křupavou kůrčičkou. Rozměry 73x192x55 cm Více >>

Alfa Forni
Značka: Alfa Forni Kód produktu: AFR-10001

Sklad e-shop: Do 48 hodin
Sklad prodejna: Není skladem

31 804 Kč s DPH

ks

Varianty 0

  • Přenosná pec pro přípravu skutečné pizzy při vysoké teplotě.
  • Díky patentovanému deflektoru Alfa postupně vychází teplo z kouřovodu a zajišťuje vynikající výkon.
  • Poriďte si domů tuto domácí pec na pizzu a sestavení Vám zabere pět minut stačí přišroubovat vyrovnávací nožky, vložit kouřovod a komínový nástavec a párty může začít!
  • Pyrometr Alfa Forni usnadňuje přesné měření teploty podle typu vaření.
  • Dvířka jsou vybavena průzorem pro nepřetržité sledování vaření jídla, i když jsou zavřená.
  • Varná komora je celá vyrobena z vyztužené nerezové oceli.
  • Dvojitá vrstva izolace z keramických vláken používaná v komerčních troubách obsahuje teplo a zabraňuje přehřívání vnějšího rámu.
  • K pečení v troubě NANO vám postačí malá polena o tloušťce maximálně 5 cm. 
  • S 2 kg palivového dřeva můžete vařit opravdu celý večer
  • Vždy používejte koš na dřevo, aby nedošlo k přetížení trouby poleny a aby se lépe manipulovalo s jídlem na podlaze.
  • Čtyři podlahové šamotové cihly jsou téměř 3 cm silné, aby postupně absorbovaly a uvolňovaly teplo a zaručovaly dokonalé pečení.

Technické parametry

  • Palivo: Dřevo
  • Doba nahřátí: 15 min
  • Pečení pizzy/ pečení chleba: 1 ks/1-2 Kg
  • Rozměry: 73 x 105 x 55 cm (Š x V x H)
  • Rozměr pečící plochy: 60 x 40 cm (Š x H)
  • Barva: Měděná
  • Rozměry včetně podstavy: 73 x 192 x 55 cm ( Š x V x H )
  • Hmotnost: 50 Kg
  • Podstava není součástí balení

Rozpálení trouby

  • Umístěte koš na dřevo do středu varné komory a položte několik malých polen, abyste zapálili oheň.
  • Na zahřátí stačí tři nebo čtyři malá polena.

one-alfa-forni-venkovní vaření


Udržování plamene 

  • Asi po deseti minutách přesuňte koš na levou stranu trouby a na deset minut zavřete dvířka.
  • Pro udržení konstantní teploty přidávejte každých 15 minut malá polena o tloušťce maximálně 5 cm
.pec na pizzu na jedno dřevo

Uhašení

  • Chcete-li oheň uhasit, zavřete dvířka a počkejte, až se vytvoří popel.
  • Po vychladnutí pece odstraňte popel.
  • Nikdy nedávejte žhavé uhlíky nebo popel na zem, terasu nebo do blízkosti rostlin a stromů.
Video

00