Prémiový kuchařský nůž z řady Royal s dlouhou zoubkovanou čepelí pro krájení chleba a jiného pečiva s tvrdou krustou.
Dlouhá zoubkovaná čepel prro krájení chleba a ji ného pečiva s tvrdou krustou.
Nůž na pečivo Royal je součástí nejšpičkovější řady.
Dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti.
S řadou Royal Vás to v kuchyni bude bavit.
Řada prémiových nožů
Dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti.
Elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy.
Design, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější, navrhl Jacob Leth-Espensen.
Vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC.
Neobyčejně odolný proti korozi.
Záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků.
Vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele.
Čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon.
Ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným.
Rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě.
Nože Fiskars lze mýt v myčce na nádobí.
Pro zachování vyšší trvanlivosti ostří se však doporučuje ruční mytí.
Po ručním mytí je třeba nože ihned opláchnout a usušit.
Nenechávejte nože Fiskars odmočit, ani na nich nenechávejte zaschnout zbytky jídla, protože kyseliny v nich obsažené mohou při dlouhodobém působení nůž poškodit.
K udržení dokonalému ostří jsou nože potřeba občas nabrousit.
Nůž zůstane ostrý delší dobu, pokud se s ním krájí na vhodném povrchu, jako je prkénko ze dřeva či plastu.
Pokud bude použitý přímo na tvrdém povrchu kuchyňské linky, může dojít ke ztupení či poničení ostří.
Vkládají-li se nože jen tak do zásuvky, rychleji se tupí a jejich ostří se poškozuje pohybem a kontaktem s ostatními předměty.
Aby byly nože Fiskars stále ostré, měly by být umístěny do dřevěného stojanu na nože nebo na magnetickou lištu.
Délka: 260 mm
Výška: 435 mm
Šířka: 97 mm
Hmotnost: 394 g
Kliknutím na tlačítko Odeslat, souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů