Dlouhý tenký nůž vhodný na krájení jemných plátků nebo filetování ryb.
Nůž z řady Fiskars Hard Edge s dlouhou tenkou pružnou čepelí je výborným pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování.
S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou.
Čepel filetovacího nože z pevné nerezové ocelové planžety je prefektně ostrá a práce s filetovacím nožem Hard Edge tedy velmi snadná a efektivní.
Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™.
Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože.
Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení.
Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí.
V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou.
Délka: 420 mm
Výška: 25 mm
Šířka: 86 mm
Hmotnost: 116 g
Kliknutím na tlačítko Odeslat, souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů